Website en boekingssysteem voor GaSamen.nl

Reizen

Citysupport is bekend als een van de nederlandse stedentripspecialisten met websites als Parijs.nl, Barcelona.nl en Berlijn.nl. Citysupport heeft als nieuwe brand GaSamen.nl ontwikkeld, waarvoor de websites volledig vernieuwd zijn. Met niet minder dan 36 verschillende bestemmingen biedt GaSamen.nl een uniek portaal voor de grootste steden van Europa.


Maykin Media heeft voor GaSamen.nl de website en het bijbehorende boekingssysteem ontwikkeld. Alles draait op één enkele engine voor content management, statistieken en het inzien van boekingen. De boekingsengine zorgt ervoor dat klanten direct een reis kunnen samenstellen en bestellen. Aan de hand van het design HBMEO hebben wij de ontwerpen getransformeerd in een interactief webportaal.


De boekingsengine is ontwikkeld in Python en Django en werkt naadloos samen met het CMS. Deze engine communiceert met partnerbedrijven om direct de beschikbaarheid van hotels en vluchten op te halen, zodat de klant de zekerheid heeft dat de reis door kan gaan. De partnerbedrijven leveren de content aan voor de reisproducten, waarna de medewerkers van GaSamen.nl deze kunnen verrijken voor op het portaal.


Met intelligente URL- en SEO-technieken konden alle bestaande URL’s intact worden gelaten, waardoor bezoekers vanaf andere websites direct konden vinden waar ze naar zochten, ondanks dat de websites volledig zijn vernieuwd.

De Jong Intra Vakanties

Website en boekingssysteem voor GaSamen.nl