Website voor Denhaagontmoetdenhaag.nl

Digitaal, Overheid

De gemeente Den Haag heeft een nieuw concept gelanceerd om de samenwerking tussen scholen te verbeteren. Het project, genaamd "Ontmoetingen" stelde scholen met een verschillende culturele achtergrond in staat om samen festiviteiten, sportontmoetingen en uitstapjes te organiseren. Maykin Media heeft samen met Fabrique voor dit project de website ontwikkeld.


Met de maatwerk website die wij hebben ontwikkeld kunnen scholen ideeën uitwisselen en kunnen er foto's en video's gedeeld worden met de ouders van de verschillende scholen.


Python en Django waren de logische keuzes om het platform te ontwikkelen. Zoals elke overheidswebsite waren de toegankelijkheidseisen strikt, maar dat zorgt er wel voor dat zoveel mogelijk mensen van het platform gebruik kunnen maken.


De website heeft ook een administratieve kant, waarop gebruikers van een school evenementen kunnen plaatsen in een gedeelde agenda, andere scholen kunnen worden uitgenodigd om mee te doen aan een evenement en documenten, video's en afbeeldingen kunnen worden geplaatst.

Fabrique

Gemeente Den Haag

Website voor Denhaagontmoetdenhaag.nl