Geautomatiseerde webbrowser tests

Non-profit

Moderne websites zijn sterk afhankelijk van features die niet werken in oudere browsers. Sterker nog, het uiterlijk en het functioneren van dit soort websites is afhankelijk van de browser die de bezoeker gebruikt. Dit kan er voor zorgen dat een website er anders uitziet, of niet naar behoren functioneert.

De 1% Club is een wereldwijd crowdfunding en crowdsourcing platform waar je ‘een beetje kunt delen en zo de wereld kunt verbeteren’. Het platform is gebouwd met Python / Django en de 1% Club wil graag gebruik maken van de nieuwste technologiën op het gebied van web.

Maykin Media is er trots op de 1% Club te hebben geholpen door een webapplicatie te creëren die het mogelijk maakt geautomatiseerd de webbrowser van de bezoeker te testen om het functioneren van de website te kunnen beoordelen. De webapplicatie  gebruikt Selenium en diverse webbrowser-drivers.

Door het testen van de webbrowser te automatiseren hebben wij ervoor gezorgd dat het nieuwe platform van de 1% Club in de verschillende browsers naar verwachting en behoren functioneert.

1% Club