Website en boekingssysteem

Reizen

Samen met Vliegfabriek hebben wij geholpen een nieuwe naam en een nieuw concept in de reiswereld te vestigen. Alle benodigdheden voor een fantastische vakantie of stedentrip zijn te boeken op één website, of het nu gaat om een huurauto, excursies, hotel of vliegticket.

Vliegfabriek.nl heeft geen eigen inventaris, maar maakt gebruik van voorraadinformatie van derde partijen voor hun reisproducten. Aangezien de prijzen bij de deze externe partijen steeds verschillen vraagt Vliegfabriek.nl alleen de prijsinformatie en beschikbaarheid op indien nodig. Op deze manier schommelen de prijzen op de website minder dan bij andere reisaanbieders.

Door middel van een imitatiekoppeling kunnen de functionaliteiten van de website en het boekingsproces worden gesimuleerd. Dit maakt het voor de ontwikkelaars gemakkelijk veranderingen te testen en maakt het voor Vliegfabriek mogelijk te zien of de veranderingen aan hun wensen voldoen, zonder dat de live-versie wordt aangetast.

Ook is er een API beschikbaar om commerciële banners direct aan de website van Vliegfabriek.nl te kunnen koppelen. De API vraagt ook beschikbaarheid en prijsinformatie op, terwijl de banner op een andere website zichtbaar is. De API wordt bovendien ook gebruikt door sommige websites van derde partijen, die gespecialiseerd zijn in bepaalde reisproducten. Hierdoor kan de content van Vliegfabriek op hun eigen manier worden weergegeven, zodat deze binnen hun eigen specialisatie past.

Vliegfabriek

Website en boekingssysteem