Mobiele App en API voor planning en urenregistratie

Automotive, Overheid, Zorg, Non-profit

Aethon bindt al meer dan 10 jaar de allerbeste studenten en young professionals aan woningcorporaties en opdrachtgevers in de zorg, overheid en financiële sector. De focus van Aethon ligt bij het garanderen van continuïteit aan opdrachtgevers en het begeleiden van jonge professionals bij de ontwikkeling van hun loopbaan.


Naast de realisatie en het beheer van het ERP-systeem MyAethon2, heeft Aethon Maykin Media eind 2015 ingeschakeld voor de ontwikkeling van een mobiele app voor Android en iOS. Met deze app kunnen de young professionals van Aethon snel en eenvoudig hun beschikbaarheid en uren invullen via hun smartphone. Deze app is begin 2016 door Maykin Media opgeleverd en na een korte testperiode door Aethon in gebruik genomen.


De app biedt de young professionals van Aethon direct inzicht in hun planning, verschaft ze de benodigde informatie van opdrachtgevers en stuurt pushberichten om de young professional te wijzen op nieuwe potentiële diensten die zij zouden kunnen vervullen. De app (ontwikkeld in Javascript, op basis van Cordova en Aurelia) communiceert hiervoor met de API van MyAethon2 (die ook door Maykin Media is ontwikkeld). Door een goede synchronisatie van beide omgevingen heeft de young professional direct toegang tot de meest recente gegevens.


De Aethon app is beschikbaar in de AppStore en Google Play Store.

Aethon