Outdoor adventure platform

Digitaal, Reizen

Voor het team van Outdoyo hebben we in 2017 een online 'outdoor adventure platform' ontwikkeld. De missie was eenvoudig: zorgen dat enthousiastelingen mooie activiteiten buitenhuis kunnen ervaren, met name op vakantie.


Aan het begin van het jaar toen we aansloten was Outdoyo nog in de conceptfase. Samen met Jasper en Vincent en met onze ervaring in online travel en technologie hebben we geholpen om het concept te verduidelijken, potentiële partners geïdentificeerd om mee te integreren en de functionele en technische vereisten opgesteld.


Tijdens de ontwerpfase hebben we het traject begeleid en ons netwerk gebruikt. Het team van Less or More heeft een prachtig ontwerp gerealiseerd voor het project.


Hierna konden ook wij aan de slag en hebben we het platform in 3 maanden gerealiseerd, compleet met het aansluiten op de APIs van meerdere partijen, een CMS en een volledig functioneel beheersysteem.


Outdoyo wordt gehost en onderhouden door Maykin, en we helpen graag het energieke team achter Outdoyo met het verder uitbouwen van hun snelgroeiende platform.

Outdoyo