Open Formulieren

OverheidOntdek Maykin's Open Formulieren: Verbeter uw ervaring met digitale formulieren!


Bent u op zoek naar een efficiënte en gebruiksvriendelijke manier om slimme formulieren te bouwen en te publiceren? Maykin's Open Formulieren biedt een oplossing om uw ervaring met het bouwen van formulieren te optimaliseren.


Met Open Formulieren kunnen beheerders eenvoudig intelligente formulieren creëren met behulp van de intuïtieve formulierontwerper. Integreer het gemakkelijk in uw eigen CMS en benut de diverse mogelijkheden. Open Formulieren biedt functies zoals het tonen van kaarten, slimme veldvalidatie en geavanceerde logica regels, waarmee uw formulieren effectiever worden.


Daarnaast kunt u Open Formulieren koppelen aan verschillende authenticatie- en autorisatiesystemen zoals DigiD, eHerkenning en eIDAS. Het is ook mogelijk om te integreren met zaaksystemen, API- en StUF-interfaces en betalingssystemen voor een uitgebreide oplossing.


Kies voor Maykin's Open Formulieren om uw digitale formulieren efficiënter te maken. Deze oplossing helpt u bij het stroomlijnen van uw formulierbouwproces en maakt het eenvoudiger om met de nieuwste technologieën te werken. Probeer Open Formulieren en ervaar de voordelen die het biedt.Dimpact

Gemeente Den Haag

Gemeente Utrecht

Open Formulieren