Maykin Media ISO 9001 gecertificeerd

Jan. 28, 2017 - Alex - iso9001 - Development - News

Maykin Media is continu bezig met verbetering. Ook de verbetering van onze eigen processen en systemen is altijd een aandachtspunt binnen ons bedrijf. Sinds een aantal maanden mag Maykin Media zich ISO 9001:2015 gecertificeerd noemen.

Waarom ISO 9001?

ISO 9001 is de internationale norm voor kwaliteitmanagementsystemen. Een ISO 9001 certificering laat zien dat Maykin Media haar diensten en processen volgens de kwaliteitseisen van haar klanten uitvoert. Maykin Media heeft bovendien een aantal overheidsinstellingen in haar klantenkring. Bij aanbestedingen is het hebben van een ISO 9001 certificering tegenwoordig steeds vaker een vereiste, en met het oog op het (kunnen) inschrijven op toekomstige opdrachten was het in gang zetten van deze certificering geen overbodige luxe.

Wat merken onze klanten

Klanten van Maykin Media kunnen merken dat wij een steeds meer gestandaardiseerde manier van werken hanteren. Op deze manier is het voor onze klanten duidelijk wat ze op welk moment kunnen verwachten. Het certificeringsproces heeft voor onszelf eens temeer inzichtelijk gemaakt wat onze primaire processen zijn en gaf ons de mogelijkheid deze onder de loep te nemen. Ook inventariseren wij continu bij onze klanten naar mogelijke verbeterpunten, zodat wij ook tijdens opdrachten op de hoogte zijn van de tevredenheid van onze klanten.

Maykin Media is bij het certificeringsproces begeleid door Vos Advies en de certificeringsaudits zijn uitgevoerd door DEKRA.

Certificaat ISO 9001 Maykin Media DEKRA.pdfLatest Tweets